Senin, 01 September 2014

λλά δεν πάει κατευθ

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που αποφασίζει να βάλει εκεί σταδιοδρομία σε αναμονή για οποιονδήποτε λόγο. Ο λόγος για την κλίμακα, και θα συζητήσουμε μερικά από αυτά τώρα.

Ένα από τα πιο συνηθισμένος λόγος για την τοποθέτηση μια καριέρα ή την εκπαίδευση σε αναμονή γίνεται ένας γονέας πλήρους απασχόλησης. Αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολες θέσεις εργασίας ένα άτομο μπορεί να έχει, αλλά η πιο κοινή παρ 'όλα αυτά. Άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν, λαμβάνοντας επιπλέον χρόνο μακριά (ή η έξοδος από εντελώς) για να παρέχει φροντίδα για ένα άρρωστο ή ηλικιωμένο γονέα, πηγαίνει πίσω στο σχολείο για να ακολουθήσει ένα GED ή κολέγιο πτυχίο ή άλλο εκπαιδευτικό λόγο. Άλλοι απλά να πάρουν το χρόνο μακριά επειδή είναι άρρωστοι ή πάρα πολύ "τόνισε".

Όποια και αν είναι ο λόγος μπορεί να είναι, οι άνθρωποι αποφασίζουν να επανενταχθούν στο εργατικό δυναμικό σε αριθμούς ρεκόρ. Είχαν επιχειρήσεις που απέτυχε, οι γονείς που έχασαν τη ζωή τους ή δεν τα χρειάζεστε πλέον, τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει και χρειάζονται κάτι περισσότερο ικανοποιητική. Ένας λόγος για να σηκωθεί το πρωί και να αισθάνονται απαιτείται.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι όταν έχουν βρεθεί μακριά από το εργατικό δυναμικό για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο, είναι οι αλλαγές που έχουν πιθανότατα λάβει χώρα αφού έχουν φύγει. Είναι σε πολύ μειονεκτική θέση όταν προσπαθούν να επιστρέψουν. Πολλές φορές, η τεχνολογία και οι τιμές έχουν αλλάξει σημαντικά από την απουσία τους. Πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να επανενταχθούν στο εργατικό δυναμικό και να θέσει τεχνητά οδοφράγματα που είναι τις περισσότερες φορές περιττά. Τα παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για να πηγαίνει πίσω για να εργαστούν πολύ πιο εύκολο και διασκεδαστικό.

Δεν είναι ρεαλιστικό. Εκείνοι που δεν έχουν εργασία μερικές φορές περιμένουμε να ξεκινήσει εκεί από όπου έφυγαν. Τις περισσότερες φορές θα πρέπει να ξεκινήσει σε μια δουλειά επίπεδο εισόδου που ανταγωνίζονται με τις εισερχόμενες γυμνάσιο και το κολέγιο αποφοίτους. Μην περιμένετε να ξεκινήσει στο διαχειριστή τη δουλειά σας, αν έχετε πάει έξω από το εργατικό δυναμικό για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο.

Σκεφτείτε ξεκινώντας μια διαφορετική πορεία της σταδιοδρομίας. Σκεφτείτε να κάνει κάτι που δεν έχετε κάνει πριν. Δεν μπορεί να απαιτείται πριν από την ηλικία των δεξιοτήτων σας, ή μπορεί να είναι σε ένα σημείο στη ζωή σας που θα θέλατε να δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνει ακριβώς αυτό. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι που έχετε σκεφτεί να κάνει και στο παρελθόν, αλλά δεν πάει κατευθείαν με αυτό.

Πάντα είναι θετικό για τη νέα σας δουλειά ή καριέρα. Οι δυνητικοί εργοδότες θα αισθανθεί την έλλειψη ενθουσιασμού σας και να σας κρίνουμε ανάλογα. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ένα θετικό φως σε όποια κατάσταση μπορεί να είναι σε. Μπορεί απλά να σας προσγειωθεί ότι η δουλειά των ονείρων, αν έχετε τη σωστή στάση.

Μάθετε κάτι νέο παρακολουθώντας ένα από τα πολλά online κολέγια ή πανεπιστήμια. Υπάρχουν πολλά σχολεία (κάποια στην περιοχή σας) που προσφέρουν μαθήματα μπορείτε να πάρετε απευθείας σύνδεση. Αν διαβάζετε αυτό, οι πιθανότητες είναι έχετε ήδη έναν υπολογιστή, έτσι ώστε να κάνει κάποια έρευνα και να βρει το καλύτερο κατάλληλο για σας. Θα ήταν ίσως καλύτερα να ξεκινήσετε το δικό σας χώρο για να μάθετε whatout εκεί. Πολλές φορές τα δίδακτρα είναι πολύ λιγότερο ακριβά από ό, τι αν θεωρείται κάτι έξω από την περιοχή σας.

Τέλος, κρατήστε το κεφάλι σας και να έχουν ένα σχέδιο. Έχοντας ένα σχέδιο είναι το πράγμα που πολλοί άνθρωποι δεν έχουν. Έχοντας ένα σχέδιο και την προσκόλληση σε αυτό είναι μια ολόκληρη άλλη κατάσταση. Έχετε ένα σχέδιο και να επιμείνουμε σε αυτό, μπορείτε να το κάνετε!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar